Advocaat in Cultuurschuur Wieringerwerf

Advocaat in Wieringerwerf

Het Alkmaarse advocatenkantoor Alcmaria Advocaten gaat haar dienstverlening uitbreiden naar Wieringerwerf (gemeente Hollands Kroon). De in deze gemeente wonende advocate Janneke Keekstra merkte in haar omgeving dat er veel juridische vragen onbeantwoord blijven. Vaak is onduidelijk waar men terecht kan voor het juiste antwoord.

Gratis gesprek met advocaat

Om hieraan tegemoet te komen zal Janneke vanaf 1 december 2016 iedere woensdag tussen 9:00-11:00 uur een gratis Advocatenspreekuur houden in de Cultuurschuur, aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf.

In de voormalig Burgemeesterskamer zal Janneke of een van haar collega advocaten wekelijks aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld arbeidsgeschillen, huurconflicten of problemen met bijvoorbeeld een instantie als het UWV of de gemeente. Ook kunt u terecht voor een echtscheiding of verbreken samenleving, alimentatie, een omgangsregeling of het regelen van het gezag over de kinderen.

Liever een afspraak

Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken voor een adviesgesprek met een advocaat. Op woensdagmorgen kan dit in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.  Overige dagen bent u welkom op ons kantoor in Alkmaar. Stuur een email of bel 072-502 44 00.

 

Neem contact op