Gratis inloopspreekuur

Tijdens ons gratis inloopspreekuur kunt u vrijblijvend bij ons binnen lopen met vragen aan een advocaat over juridische kwesties. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Wilt u liever direct een afspraak maken met een advocaat, neem dan contact met ons op.

Maandag:

Van 09:30 tot 11:30 uur in ons kantoor aan het Scharlo 45 te Alkmaar

Dinsdag:

Van 18:30 tot 20:30 uur in Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10 te Alkmaar.

Woensdag:

Van 09:00 tot 11:00 uur in de Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf.

Donderdag:

Van 17:00 – 19:00 uur in de Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Alkmaar Centrum (1e verdieping), Gasthuisstraat 2 te Alkmaar.

Tijdens het inloopspreekuur wordt u door één van onze advocaten vrijblijvend te woord gestaan. Het is handig om alle papieren/relevante correspondentie met betrekking tot uw kwestie mee te nemen zodat wij uw probleem direct kunnen beoordelen en u goed kunnen adviseren wat nu te doen.

Wanneer blijkt dat er geen directe oplossing voor uw probleem is dan bespreken wij de juridische mogelijkheden met u.
Schroom niet om vragen te stellen over dingen die u niet of niet helemaal begrijpt. Juridische termen zijn vaak lastig te begrijpen, wij vertalen dat graag in begrijpelijke taal.

In het geval van bijvoorbeeld uitkeringskwesties en/of strafzaken is het vaak van belang snel te reageren. Wacht dus niet tot het laatste moment!

Als u besluit de zaak door ons te laten behandelen leggen we een dossier aan en vragen we (indien van toepassing) een toevoeging voor u aan bij de Raad voor Rechtsbijstand. Hiervoor hebben wij een kopie van een geldige identiteitskaart/paspoort nodig, zorg dus dat u die op zak heeft.

Omdat juridische kwesties veel vragen oproepen vindt u hier vast wat antwoorden op vaak gestelde vragen.

Neem contact op