mr. R. (Rob) Wortelboer

Alcmaria Advocaten gaat per 1 maart 2017 uitbreiden. Met ingang van die datum komt mr. R.J. (Rob) Wortelboer onze gelederen versterken.

Rob Wortelboer is al sinds 1995 advocaat. Rob heeft de afgelopen 22 jaar bij het gerenommeerde kantoor Veraart De Granada Strafrechtadvocaten gewerkt.

De praktijk van Rob Wortelboer bestaat uit strafzaken in alle soorten en maten, van eenvoudige diefstallen tot zeden- en moordzaken. Hij rekent met name de verdediging van ontkennende verdachten in zedenzaken tot zijn specialisme. Deze zaken behandelt hij door het hele land, zowel in eerste aanleg als in hoger beroep.

Daarnaast is Rob cassatieadvocaat en behandelt hij strafzaken bij de Hoge Raad. Rob Wortelboer  is verder gespecialiseerd jeugdrechtadvocaat en hij behandelt daarnaast ook zogenaamde BOPZ-zaken, zaken waarin een gedwongen opname in een psychiatrisch ziekenhuis dreigt. Zijn aanpak laat zich omschrijven als deskundig, betrokken en scherp.
Naast zijn praktijk is Rob Wortelboer docent aan het opleidingsinstituut voor de rechterlijke macht. In 2010 heeft hij de specialistenopleiding afgerond en is hij lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA).

We zijn heel blij met de komst van Rob en vertrouwen op een langdurige en plezierige samenwerking!