Werkwijze

Opeens heeft u een advocaat nodig…

Waarschijnlijk heeft u nog nooit een advocaat nodig gehad, maar ineens bevindt u zich in een positie waarin u wel wat juridisch advies en/of ondersteuning kunt gebruiken.

Alcmaria Advocaten te Alkmaar biedt betaalbare, deskundige rechtshulp van hoge kwaliteit aan zowel ondernemers als particulieren, met persoonlijke betrokkenheid als uitgangspunt.

Gratis en vrijblijvend eerste gesprek

De eerste ontmoeting met uw advocaat vindt plaats tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek.
Tijdens dit gesprek beoordeelt de advocaat uw probleem en bekijkt hij/zij of er een directe oplossing mogelijk is. Is er geen directe oplossing mogelijk, dan bespreken wij de juridische mogelijkheden met u. Ook maken we een inschatting van de haalbaarheid van uw zaak. Eventueel verwijzen wij u door naar een gespecialiseerde collega-advocaat of naar een andere instantie.

En dan?

Als u samen met uw advocaat besluit om de zaak verder te behandelen, wordt een dossier aangelegd. Wanneer u in aanmerking komt voor een toevoeging (gefinancierde rechtsbijstand), dan vragen wij deze voor u aan. Ons kantoor is een “High Trust” kantoor, waardoor u als klant snel zekerheid over uw aanvraag heeft.

Waar het mogelijk is, proberen we kostbare rechtszaken te vermijden. Liever komen we samen met de wederpartij tot een oplossing dan dat we onnodig procederen en daarmee kosten en emoties laten oplopen.

In lang niet alle gevallen heeft u een advocaat nodig, maar wij helpen u graag een stap in de goede richting te zetten. Bel ons gerust voor een gratis en vrijblijvend advies.

Neem contact op