Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht regelt de verhoudingen tussen werkgevers en werknemers. Iedereen die een arbeidsovereenkomst (of uitzendovereenkomst) gesloten heeft, heeft te maken met het arbeidsrecht.

Alcmaria Advocaten

Alcmaria Advocaten

Op het moment dat een werkgever en een werknemer een arbeidsovereenkomst (of uitzendovereenkomst) hebben gesloten, valt hun relatie in juridische zin onder het arbeidsrecht.

Dit rechtsgebied bestaat uit talloze regels en wetten, maar uiteindelijk komt het erop neer dat de werkgever en werknemer wettelijk verplicht zijn om zich goed te gedragen ten opzichte van elkaar. Een werkgever mag zijn werknemer bijvoorbeeld niet zomaar ontslaan, maar een werknemer moet zich ook aan bepaalde regels houden.

 

Zowel werkgevers als werknemers kunnen bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld:

Kwesties op het gebied van arbeidsrecht zijn vaak ingewikkeld. Bij dit soort kwesties spelen vaak grote belangen en ook gaan ze vaak gepaard met veel emoties.  Het is belangrijk op tijd contact op te nemen met een advocaat die u hierbij begeleidt en adviseert. Zoekt u een gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat / ontslagadvocaat / advocaat arbeidsrecht in Alkmaar dan bent u bij Alcmaria Advocaten aan het goede adres.

Bent u werkzaam als ambtenaar? Kijk dan bij ambtenarenrecht.

Neem contact op
Ontslagadvocaat Alkmaar. Ontslag advocaat Alkmaar. Arbeidsrecht advocaat Alkmaar. Arbeidsrechtadvocaat. Uw ontslag goed geregeld. Advocaat Alkmaar Scharlo 45 Alcmaria Advocaten